Nytt Kredittkort

kredittkort som skaper minner

21 mai, 2019

Du har sikkert nok å holde på med for å få endene til å møtes, men av og til er man bare nødt til å sette seg ned for å få litt fred. Det er først til sommeren det smeller, og da er det kjekt å oppleve reisene med sine kjære.

Vi ser for oss champagnekorker som spretter og store mageplask i det asurblåe havet. Vi føler alle at det er noe vi virkelig fortjener, og det er også deg vel unt. Husk at ferien skal gi deg nye impulser og overskudd for den kommende høsten og vinteren.

For som de sier i serien; Vinteren kommer!

Det er noe vi alle kan notere seg en gang for alle. Starter man sommeren med et lite smell, er det for å feire livet og alt som skal skje. Det er livet her og nå som gjelder. Det er det så mange som glemmer, når de tenker at livet, ja det kan vi leve senere. Når vi får tid. Når vi har overskudd. Når …

Nei, vi vil heller at du tar avgjørelsen nå for et lite, men akk så viktig avbrekk.

Hvorfor er kredittkort løsningen for ferien?

Her skal vi se på helt klare fordeler når det gjelder kredittkort for ferierende.

Billigere ferie med kredittkort

Du lurer sikkert på hvordan det kan bli billigere å bruke kreditt på ferieutgiftene dine, men faktum er at det er to helt grunnleggende faktorer som gjør ferien billigere.

For det første har du med et kredittkort mulighet til å betale for ferien når det er lavsesong. Det er en viktig grunn til at reisebyråene gir rabatter på ferien din. Det handler om forutsigbarhet. Bare tenk på utgiftene det er for et hotell å ikke vite hvor stor dekningsgrad stedet vil ha en gitt tid. Skal vi ansette eller ikke. Det er mange slike fordyrende ledd som du er med på å forminske når du bestiller ferien din tidlig.

For det andre kan du betale ned med feriepengene du får før ferien og dermed unngå en rekke renter som legges på når man kun betaler laveste beløp.

En buffer som er god å ha

Med et kredittkort fra Nanofinans er du sikret en buffer du vil trenge på ferien. Det er alltid noe man vil oppleve, steder å besøke eller middager man vil unnvære, også videre. En buffer er alltid godt å ha, selv om det beste er om bufferen er oppsparte midler. Oppsparte midler vil likevel ta av ditt månedlige budsjett, mens et kredittkort gir deg fri kapital direkte.

Få med gode vilkår

Med kredittkort får man som regel gode vilkår med på reisen. Reiseforsikring, avbestillingsgaranti, tilgang til de beste hotellene og rommene, rabatter på reiser, opphold og en hel del andre ting.

Men mest av alt vil man med kredittkortet ikke levere fra seg unødvendig informasjon av sensitive data man vil holde for seg selv. Det er betryggende å bruke kredittkort på ferie når man besøker nye steder.

Start ferien med kredittkort som gir deg trygghet og forsikring!