Nytt Kredittkort


Få en Kredittkort på dagen, og få nye muligheter til å kjøpe hva du vil. Med et Kredittkort på dagen du får raske svar på lån, kanskje til og med i dag.

Alder

Inntekt

Type kortVisa


Mastercard

  Viser kun utvalgte aktører på markedet. KOMMERSIELT INNHOLD
Lån op til 100.000 hos Flexi Visa

Flexi Visa

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
24.6%
Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349.
Lån op til 100.000 hos Santander Red

Santander Red

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
14.89%
Eff.rente 17,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 323. Totalt kr 16 323.
Lån op til 100.000 hos Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
23.40%
eff.rente 23,4 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.780. Totalt 16.780
Lån op til 100.000 hos Morrow Bank

Morrow Bank

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
10.34%
Priseksempel delbetaling: Du skal betale tilbake 12 000 kroner på 12 måneder, med en effektiv rente på 24,42%. Kostnad for delbetaling blir 1 481 kr, som gir en total pris på 13 481 kr.
Lån op til 100.000 hos Instapay Mastercard

Instapay Mastercard

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
0 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

250000 kr.
0 kr.
18.13%
Låneeksempel: nom. rente 14,9 %, eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr
Lån op til  hos Re:member Gold

Re:member Gold

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

150.000 kr.
45 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

120000 kr.
0 kr.
22,42%
Renteeksempel: Eff. rente 22,42 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 332 kr. Totalt 16 332 kr.
Lån op til  hos Re:member Black

Re:member Black

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

150.000 kr.
45 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

120000 kr.
0 kr.
29,06%
Renteeksempel: Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.
Lån op til  hos 365 Direkte

365 Direkte

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

 kr.
45 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

100000 kr.
 kr.
25.53%
Example: Gjeldende låneeksempel på kampanjen er: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929
Lån op til  hos Motty

Motty

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
30 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

200000 kr.
 kr.
14.9%
Nom. rente 14.9%, eff. rente 17.91% 50 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 607 kr, totalt 54 607 kr.


Trenger du et raskt og enkelt lån, så kanskje vi kan hjelpe deg med et kredittkort som du kan bruke med en gang når vi har godkjent søknaden din.

Ett kredittkort er en enkel og rask måte å få et lån på, og vi er ikke trege til å svare på søknaden din. Du kan bruke pengene på hva du vil, og vi spør ikke engang for hva pengene er tiltenkt. Det er tross alt ditt valg.

Det er enkelt og lett å søke om et kredittkort med oss, og det tar ikke lang tid å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema.kredittkort på dagen

Fyll ut alle feltene på vår søknad om dine personalia, og send det til oss så snart som mulig. Vi svarer vanligvis samme dag, og du har pengene på ett flunkende nytt kredittkort. Det er enkelt og raskt, og det er en billig måte å låne penger på. Vi har svært attraktive renter, og kostnaden er relativ lav. Har du spesielle ønsker for lånebeløpet, så skriv det i søknaden din, og vi vil vurdere det i hvert enkelttilfelle om det kan gis kredittkort.

Kredittkort er en av de billigste lånetilbudene på markedet, og det gir låneren en stor fleksibilitet til å betale tilbake lånet. Det synes vi er perfekt, slik at vi kan hjelpe våre kunder på best mulig måte.

Når du låner penger fra oss, forventer vi likevel at du skal betale dem tilbake. Derfor vil vi sørge for at du oppfyller våre krav som låntaker, og at du er kredittverdig. Vi kontrollerer alle våre fremtidige kunder som bruker de samme kriteriene, og hvis du er godkjent for et kredittkort gjennom oss, så vil vi varsle deg så snart som mulig. Hvis du er usikker på noe relatert til søknaden din, kan du kontakte oss for detaljer.

Kredittkort på dagen uten sikkerhet

Man kan ikke forvente at kredittkortet skal være med postmannen den dagen man sender inn søknaden. Men det man kan forvente seg er at avtalen skal være i boks. For de som kjenner postgangen i Norge, så vet de at det går rimelig fort. Derfor slipper man å vente ukesvis på at noe skal skje. Kredittkortet er allerede på vei, og den dagen man får en hvit konvolutt i posten med en hard kant på, ja da er kredittkortet klar for bruk.

Det er selvfølgelig deilig å få kredittkortet i hende, men man skal huske på at kreditt og gjeld ofte kan balle på seg og bli mer enn man noen sinne hadde forestilt seg.

Derfor anbefaler vi alle kredittakere å kun ha ett kredittkort til enhver tid. Først da er man trygg på at kredittkort på dagen er perfekt uansett. Se for deg at du søker 30.000 kroner i ekstra kreditt. Det koster deg eller husholdningen svært lite. Noen hundrelapper i måneden, opptil maksimalt 5% av lånesum. Noen kan nok være på for å kreve inn kreditten, og det skal man være glad for. Det er først når renter og renters renter løper, at kreditten blir dyr.

Sørg for å sette en tilbakebetalingsdato som passer dine utbetalinger. Det kan være en dag etter lønn eller samtidig med barnetrygden. Det er uansett vitalt at man har penger å betale med den dagen. I nettbanken kan man i tillegg lage ett fast trekk slik at alt går i orden.

Det er vanlig å bruke opp kreditten, men husk at alle kredittkort, selv om de kommer på dagen, skal betales tilbake. Er det andre ting man lurer på, tar man kontakt med kundeservice på telefon eller e-post.

Kredittkort svar på dagen

For har du funnet søknadsskjemaet, da er det ganske fristende å teste kredittvurderingen sin. Dessuten er det helt uforpliktende. Det betyr at man som søker ikke forplikter seg til å ta opp lån eller kreditt selv om man blir tilbudt det.

Man vil bli overrasket over hvor fort det går. Vanligvis går avslagene aller fortest. Det er ofte fordi man allerede er registrert med en blokkering. Med blokkering mener vi at du er registrert med en betalingsanmerkning av ett eller annet slag. Det kan være inkassosak eller mangel på betalt barnebidrag. Det kan også være fordi du har sperret deg selv for kredittvurderinger. Er dette tilfelle, da må du huske å fjerne sperren først.

Du vil sikkert ha pengene så fort som mulig, og det er vanligvis ikke noe problem når alt går i gjennom. Noen venter noen dager, andre en dag. Husk kredittkortet skal produseres og sendes i post. Skal du skynde deg på ferie, eller må du ha penger til en fest, da har du sannsynlig planlagt dårlig. Ikke la dårlig planlegging bli måten du behandler kreditten din på. For det er kun en person det går utover. Og det er deg selv.

Sjekk sikre kredittkort på dagen med forsikring for reise og opphold!

Svaret får man etter man har sendt gjennom den digitale søknaden. Alt er sikret med det som kalles krypteringsverktøy. Det betyr at sensitive data blir låst ned i en kryptert fil som så videresendes til kreditoren. Her vil de kunne se innholdet, men først etter å ha låst opp filen igjen.

Så kredittkort på dagen er helt sikkert og trygt på internett i dag!

Det beste er at det kun gjelder godkjenningen, pengene kan du ha i reserve så lenge du vil. Det er først når du bruker av bufferen av rentene begynner å løpe. Sørg for å holde farten til rentene.

Kredittkort på dagen uten kredittsjekk

Du vil mest sannsynlig finne det trygt om kreditoren sender inn søknaden til en digital kredittvurdering. Det er fordi uten den ville man kunne ta opp lån og kredittkort i det uendelige. Det ville skapt en veldig vanskelig situasjon for mange som ikke klarer å begrense seg. Man skal ikke føle seg dum om så er tilfelle, for de fleste av oss vil ta opp mer og mer gjeld om tilgjengeligheten er til stedet.

I stedet skal man takke for at myndighetene passer på at kreditorene ikke bare kan kaste kredittkort etter forbrukere.

Det man likevel skal være klar over når man besøker en sammenligningsside, er at dersom man søker her, vil det holde og sende dokumentene inn en gang. For får man vurderingen i orden, ja da er det bare å velge og vrake. Det blir opp til deg hvilket kredittkort man skal velge.

Om du skal velge Visa eller Mastercard? Vel, for oss spiller det overhodet ingen rolle. Det er ikke kortselskapet det kommer an på, men betingelsene man kan få fra kreditoren.

Om du ikke visste det, så er kredittsjekken en forsikring. Blir man tilbudt kreditt uten en godkjent kredittsjekk, da må man være på vakt. Det er årsaker som bidragstrekk, inkasso, dårlig betalingshistorikk eller feil i opplysningene som gjør at man ikke får godkjent søknaden. Disse tingene kan man bedre om man øker inntektene og reduserer utgiftene, samtidig som man betaler ned på gjelden og kravene.

Noen hemmelige tips til slutt

Det er godt å vite at man i dag kan få kredittkort på dagen, nesten uten å gjøre noe. Man må selvfølgelig ha tilgang til en datamaskin for å kunne sende inn en elektronisk søknad. Denne kan også sendes fra de fleste smartmobiler i dag.

Har du funnet noe du kan bruke kreditt på, bør du skaffe deg det snarest. Det kan gi deg den muligheten du lenge har ventet på. Og muligheter skal man ta vare på. Men ikke uten å gå gjennom noen punkt.

Kanskje du kan klare å finne ut hvordan du skal betale tilbake. Det høres kanskje litt kjedelig ut, men faktisk er det ganske moro. Ta deg tid en dag du har litt tid til overs, og sett deg ned med oversikten. Det vil gjøre det enklere å håndtere kredittkortet med de mulighetene det gir.

I tillegg må man huske på at et kredittkort ikke er et forbrukslån. Er man flink med nedbetaling, kan man bruke kreditten om igjen. I mange tilfeller kan man også få økt opp kreditten. Ikke gjør det om du ikke har gått gjennom økonomien som vi fortalte deg. Slike økninger kommer automatisk, så sørg for å sjekke hva din kreditor gjør i den saken.

Et kredittkort kan være en fin gode for mange. Spesielt for familier som er i etableringsfasen. Der det er godt med fast inntekt vil et kredittkort faktisk gjøre økonomien mer romslig. Det kan gi billigere ferier fordi man kan bestille dem i god tid på forhånd.

Man kan starte oppussing, med det i sikte å øke verdien på en bolig. Oppussing kan både være samlende og opprivende for en familie, men når man gjør det sammen, ja da blir det en samlende oppgave.

Enslige skal likevel passe på for mange kredittkort. De kommer nesten på dagen når man søker på dem, og det kan gå over styr. Hold kontroll på økonomien og alltid bare ett av gangen.

Det vil gi deg en grunn for å skaffe deg et kredittkort på dagen!