Nytt Kredittkort


Få et Visa-kort når du trenger å reise. Med Visa-kort gjør du det lettere å betale for ferien, både i butikker og supermarked, men også om man vil ha cash.

Alder

Inntekt

Type kortVisa


Mastercard

  Viser kun utvalgte aktører på markedet. KOMMERSIELT INNHOLD
Lån op til 100.000 hos Flexi Visa

Flexi Visa

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
24.6%
Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349.
Lån op til 100.000 hos Santander Red

Santander Red

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
14.89%
Eff.rente 17,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 323. Totalt kr 16 323.
Lån op til 100.000 hos Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
23.40%
eff.rente 23,4 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.780. Totalt 16.780
Lån op til  hos Motty

Motty

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
30 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

200000 kr.
 kr.
14.9%
Nom. rente 14.9%, eff. rente 17.91% 50 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 607 kr, totalt 54 607 kr.
Lån op til  hos Re:member Gold

Re:member Gold

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

150.000 kr.
45 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

120000 kr.
0 kr.
22,42%
Renteeksempel: Eff. rente 22,42 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 332 kr. Totalt 16 332 kr.
Lån op til  hos Re:member Black

Re:member Black

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

150.000 kr.
45 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

120000 kr.
0 kr.
29,06%
Renteeksempel: Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.
Lån op til 100.000 hos Instapay Mastercard

Instapay Mastercard

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
0 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

250000 kr.
0 kr.
18.13%
Låneeksempel: nom. rente 14,9 %, eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr


Er du en som reiser mye, da kan du ha bruk for et reservekredittkort. I den forbindelse så vi anbefaler deg å skaffe et Visa-kort. Det er enkelt og smart, spesielt når du reiser utenlands. Da kan du bruke det overalt hvor du reiser, hoteller og de aller fleste byer verden over. Det inkluderer butikker, supermarked og selvfølgelig kan du også ta ut kontanter hvis du står foran en utenlandsk minibank. Er du interessert i et kredittkort eller debetkort, så bare skriv det inn søknaden din, så legger vi det inn i din søknad, før vi gir deg det endelige svaret.visakort

I denne artikkelen skal vi se på hvorfor Visa kredittkort er så bra, og hvordan du kan få mest ut av kredittkort fra Visa.

Det første man må merke seg er at på Visa-kortet er det 16 siffer på framsiden, og disse kan man bruke når man skal bestille varer på nett. Utfyllelsen er unik, men sikres med en tresifret kode som man finner på baksiden av kortet. Dessuten må kortet passe sammen med en rekke andre faktorer som gjør kortet helt unikt, selv om det skulle være kortkombinasjoner som er svært like.

Visa er et eget kortselskap, som ikke selv formidler og innvilger kreditt, men som kun leverer systemet og organiserer transaksjonene. Det er derfor en glede når kredittkortet er varmt og klart for enda flere transaksjoner for dine favoritt-varer og nettkjøp.

Et Visa-kort er en av de mest brukte kredittkort i verden, og derfor er det så mange som benytter det som betalingskort. Har du ikke et kredittkort som du kan bruke i utlandet, så dette er en gylden mulighet, og det er billig å ha og bruke. Det koster ikke mye i ekstra avgifter, og du kan alltid sperre det hvis det blir stjålet eller forsvinner.

Det er en svært sikker metode for betaling, og du vil også være i stand til å bruke det til å kjøpe varer på nettet i de fleste nettbutikker i verden.

Vil du ha et Visa-kort, så kan du fylle ut elektronisk søknadsskjema på vår hjemmeside, det tar bare noen få minutter. Sørg for at alle feltene er fylt inn, og det ikke er feil eller mangler når vi mottar søknaden. Når du er sikker på at alt er i orden, klikk deretter på send-funksjonen, og da vil vi behandle søknaden din svært raskt. Vi gir deg vanligvis svar samme dag som du søker, og hvis søknaden blir godkjent, har du ditt nye Visa-kort i løpet av få dager. Det er enkelt, raskt og billig, og vi ser frem til å bli din nye bank.

Klikk og send din søknad nå.

Visa kredittkort – proff på alle måter

Før var det slik at vanlige debetkort var Visa-kort, mens kredittkort var Mastercard. Slik er det ikke lenger, og man finner nesten flere Visa kredittkort enn Mastercard den dag i dag. Det er ikke sikkert du bryr deg om at kortet er Visa eller Mastercard, for stort sett er det de samme betingelsene på dem begge. Noen er mest fortrolig med Mastercard, mens andre bare kan bruke Visa

Ulikhetene er likevel små, men betydelige nok til at noen sverger til det ene, mens andre bare må ha alternativet. Hva du velger, får likevel liten betydning for deg. Eller gjør det det?

Det er ingen tvil om at Visa-kort er proff på alle måter når det gjelder betalingsløsninger som nordmenn er fortrolige med. Det handler om enkel pin-kode for betaling på restauranter og butikker, sikker autentisering med 2-lags sikkerhetskontroll ved betaling på nett, fordeler på mange ting som folk elsker, slik som sportsarrangement og shopping og ikke minst en logo alle kjenner igjen.

Visa-kortet tilbys fra de fleste kreditorer i dag, og skal man undersøke mulighetene for kredittkort, kan man like gjerne velge Visa som noe annet alternativ. Mange kjenner allerede til hvordan man bruker Visa-kortet, og det er heller snakk om betingelsene man kan få på det. Da er det heller det man bør sette fokus på.

Men Visa er ikke alene om å tilby betalingskort. Både American Express (Amex) og Mastercard er begge kort som lenge har figurert på markedet.

Forskjellen på Visa og Mastercard

De mest vanlige kredittkortene for norske forbrukere er Visa og Mastercard. Kort som dette er de vi bruker når vi skal handle i butikken, fylle bensin og bestille varer på nett. De fleste nettsider aksepterer innskudd med Visa, enten man skal kjøpe varer fra norske eller utenlandske nettbutikker.

Visa kredittkortI realiteten er det ikke mye forskjell på de to kortene og faktisk finnes det flere alternativer for dem som vil ha et annet system. Både Diners (fases ut 2019) og American Express er også kredittkort som finnes. Men man må ikke tro at det er Visa selv som gir deg kreditt, det er det bankene og kortselskapene som gjør.

Den store forskjellen, selv om den ikke er enorm, er omfanget. Det er litt flere butikker og nettsteder som aksepterer Visa enn Mastercard. Mange valgte Mastercard før i tiden da de kunne handle på kreditt når netter var nede, slik at man bare trengte å signere på en kvittering. I disse dager fungerer ikke systemet akkurat slik. Med vanlig firesifret kode eller autentisering og passord-krav på nett fungerer begge kort enkelt og veldig greit. Det er ikke forskjellen på disse kortene du bør ha fokus på.

Vi anbefaler sjelden unge mennesker å ta opp kredittkort, heller tvert i mot. Noe av det viktigste vi kan fortelle de unge er å ikke ta opp lån og kredittkort. Kredittkort vil kun gi noen andre en del av deg. Sørg for aldri å ta opp kredittkort, for de vil gi deg frihet. Frihet til å studere folk som går forbi på gaten, frihet til å sove lenge om morgenen og se på TV hele dagen. Frihet til å haike rundt i Europa om noen vil ta deg med.

Visa eller ei, valget er kanskje ikke kreditt

Vel, alt dette krever tross alt at man har penger. Noe av dette bør du samle opp på en sparekonto gjennom mange års arbeid. Arbeidet tar litt av hverdagen din, kanskje 7 timer hver dag. Hver helg kan du slappe av og bruke penger. Eller du kan spare dem. Legge en reiseplan. Dit du vil reise om fem år. Svaret er nemlig å spare penger!

Kan du klare å la være å dusje 30 minutter etter jobb eller ikke kjøpe den kaffen på bensinstasjonen midt på dagen? Drikk mindre brus og kjøp billigvarer. Slå av varmen og strømmen på rom du ikke oppholder deg i. Reduser matbudsjettet og øk inntektene. Da slipper du å ha en buffer du kaller et kredittkort. Dessuten slipper du å skylde noen andre noe. Dette er svært vanskelig når man er ung og ”dum”.

Så velg livet og friheten, men husk at du er en del av samfunnet, av mengden, et sammensurium av kompromisser og forpliktelser. I samfunnet skal man følge noen regler, som kalles skole, utdanning, jobb, skatt, helsevesen også videre. For at alt skal gå rundt, er vi alle nødt til å bidra til at det store hjulet går rundt.

Når alt likevel er på stell, er kredittkort fra Visa en god ting å ha på reise, i jobben eller til oppussing. For å nevne noen godbiter som gjør livet verdt å leve. Du får et ekstra kort med kreditt på, du slipper å bruke egne penger du har spart opp og du får ganske sikkert med fordeler som reiseforsikring, rentefritak og gebyrfrie uttak.

Visa kredittkort av alle slag

Kredittkort av alle slag fra Visa er greit å vite når søknaden er underveis. Du kan velge blant hundrevis av kort bare i Norge, men også tusenvis av andre. Det beste er likevel å ha en kreditt fra en norsk bank. For eksempel Bank Norwegian Visa kredittkort. Det er et kredittkort med beløpsgrense opp til 100.000 kroner og en effektiv rente på maksimalt 33,4%. Dette er ganske drøy prosent, men man slipper å betale mer enn 5% av den summen man har lånt allerede. Er det 10.000 kroner av kreditten som er brukt, blir månedsbeløpet rundt 500 kroner å betale.

Husk at denne summen inneholder renter og avdrag, slik at gjelden ikke vil reduseres med samme beløp. Dette er grunnen til at kredittkort er lukrativt for dem som låner ut, og som tar tid å betale ned dersom man bare betaler minste sum. Men velger man en kreditt som passer til inntekten, er det sjelden vanskelig å betale inn større beløp en gang i blant, slik at man hele tiden slipper unna med den laveste renten som man kan oppnå, rundt 7,99%.

Men også andre kredittkort er klare for dem som vil ha en ekstra balanse til ting som oppussing, flyreiser, investeringer og andre eventyr. Vi kjenner tilbydere som:

Du kan få kredittkort som mange elsker å kalle gullkort. Det gir deg en bedre oversikt når du har god økonomi. Du kan bestille reiser i lang tid i forveien for å få bedre tilbud og dermed få med deg viktige møter. Du kan bestille det nye kjøkkenet kona ønsker seg akkurat når prisene settes ned uten å måtte benytte deg av penger du har tjent. Du kan gjøre innskuddet som kreves for den nye bilmodellen som ikke kommer før neste år. Du blir en av de første som ruller med den unike bilen på norske veier.

Velg Visa kredittkort når du er sikker

Du bør ikke søke på en av våre kredittkort nå dersom du ikke er sikker. Du må være sikker på at du kan betale avdragene hver måned, du må være sikker på hva du trenger pengene til, du må være sikker på at du vil spare, du må være sikker på at du skal stå på.

Noe annet er det ikke å si om den saken. Visa kredittkort er det mest utbredte av alle betalingskort, men du kan også bruke andre typer kredittkort. Det er egentlig ikke det det kommer an på. Det er kredittgrensen, vilkårene og betingelsene du kan ta en kikk på.

Visa-kortet – et must for de aktive og fremadstormende

Dette er ikke ment som en klisje, men kredittkort er garantert et tema som man kan diskutere timevis. Noen er helt klare på at denne kreditten ikke fører til annet enn forpliktelser. Mens andre ser mulighetene der andre tviler.

Husk at livet går fort, spesielt når det er du som sitter ved roret. Det betyr at du MÅ ta de riktige valgene. Er du sikker på at kredittkort som Visa-kort er ufornuftig når det viser seg at huset kan få en betydelig høyere verdi dersom man velger oppussing nå? Eller tør man risikere å ikke gjøre noe med huset, i frykt for at skadene og slitasjen bare blir enda verre? Dette kan komme til å koste deg dyrt. Her er kredittkort en enkel, men sikker løsning. Og det går fort. Skal vi tippe, er det nok rundt 5 minutter man trenger for å fylle ut hele skjemaet for å sende inn søknaden, noe man kan gjøre hjemmefra. Ikke stress etter jobb eller mellom ærender. Bare ta det rolig etter middag. Sett deg ned, søk på Visa-kort som gjør deg trygg.

Trygg på betingelsene, trygg på mulighetene og trygg på kredittrammen du har satt. Fornuftig bruk gir deg fordeler. Velg å handle lite, og betal fort tilbake. Etter en stund vil du få automatisk økning av kredittrammen på Visa-kortet ditt. Det er da du skal gå til innkjøp av materialer og bestille ferier. Det er da du får overskuddet du trenger for å bedre livet.

Du har selvfølgelig gått grundig gjennom din egen økonomi, fylt inn skjemaet riktig og uten mangler, satt deg et mål og et budsjett på nedbetalingen. Kredittkortet kan bli en buffer som betaler andre fordringer fortere, samtidig som du fyller opp beholdningen med jevne mellomrom. Visa-kort – et kort du kan være trygg med.