Nytt Kredittkort

Søk om nytt kredittkort og øke forbruket

Kredittkort student – en søknad skader ikke om man er student


Alder

Inntekt

Type kortVisa


Mastercard

  Viser kun utvalgte aktører på markedet. KOMMERSIELT INNHOLD
Lån op til 100.000 hos Flexi Visa

Flexi Visa

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
24.6%
Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349.
Lån op til 100.000 hos Santander Red

Santander Red

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
14.89%
Eff.rente 17,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 323. Totalt kr 16 323.
Lån op til 100.000 hos Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
23.40%
eff.rente 23,4 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.780. Totalt 16.780
Lån op til 100.000 hos Morrow Bank

Morrow Bank

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
10.34%
Priseksempel delbetaling: Du skal betale tilbake 12 000 kroner på 12 måneder, med en effektiv rente på 24,42%. Kostnad for delbetaling blir 1 481 kr, som gir en total pris på 13 481 kr.
Lån op til 100.000 hos Instapay Mastercard

Instapay Mastercard

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
0 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

250000 kr.
0 kr.
18.13%
Låneeksempel: nom. rente 14,9 %, eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr
Lån op til  hos Re:member Gold

Re:member Gold

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

150.000 kr.
45 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

120000 kr.
0 kr.
22,42%
Renteeksempel: Eff. rente 22,42 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 332 kr. Totalt 16 332 kr.
Lån op til  hos Re:member Black

Re:member Black

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

150.000 kr.
45 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

120000 kr.
0 kr.
29,06%
Renteeksempel: Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.
Lån op til  hos Motty

Motty

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
30 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

200000 kr.
 kr.
14.9%
Nom. rente 14.9%, eff. rente 17.91% 50 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 607 kr, totalt 54 607 kr.


Kredittkort student

Er man student i Norge i dag, har man som regel helt sikkert et studielån. Lånet betales ut i rater som skal dekke en rekke behov. Det kan være snakk om fagbøker, innmeldinger, hybelleie, mat, arrangementer, busskort og ikke minst masse øl. Selv om man bor på noen få kvadrat og spiser kun nudler fra Mr. Lee, så hender det mang en gang at budsjettet ikke strekker til. Da kan man søke kredittkort tilrettelagt for studenter.

Kredittkort for studentHer skal vi ikke pøse ut med forslag om hva studenter kan gjøre, men av og til kan faktisk et kredittkort hjelpe. Kredittkort som er forbeholdt studenter fins faktisk i dag. Billige festivalbilletter, rimelig hamburger og ikke minst gode rabatter på ferier og temareiser man kan delta på når eksamen er ferdigskrevet. Og alt er klart for noen måneder uten tanke på Calculus, LEAN-strategier eller Pavlov`s hunder.

For studenter uten inntekt kan økonomien være enda strammere. Når alt er betalt er det ikke sikkert det er noe igjen til fest og moro, rett og slett ganske trist å gå inn i ferien på den måten. Men med et kredittkort for student har tilbyderne sørget for at rabatter og tilbud passer utmerket til studenter. Ikke bare i sommerferien, men også i høst, vinter –og påskeferien.

Sjekk ut DNB kredittkort for studenter!

Med mer kontroll over reisekostnadene, blir det også enklere å forutse hva man vil trenge til lommepenger og ikke minst til faste utgifter når man kommer tilbake fra ferien. Beregne ferieutgiftene ut fra kredittkortets størrelse, men sørg alltid å ha en liten buffer som står igjen. Kredittkort student har også reiseforsikring, slik at du er forsikret under oppholdet. Det er tross alt en del ting som kan skje, alt fra at man mister bagasjen til at man skader seg.

Studenter med profesjonsstudier

En student som har kommet langt i studiet, vil som regel ha mulighet til å jobbe deler av studietiden. På den måten blir man mer vant til jobbsituasjonen, og man får variert mer mellom de to områdene. Praksisperioden gjør at studentene kommer inn i arbeidsmiljøet på en helt unik måte.

Men studenter som har kommet langt, har også flere muligheter og forpliktelser. Kanskje må man representere utdanningsinstitusjonen eller man får mulighet til å være med på den andre siden av planeten. Unike sjanser man sjelden får tilbake. I den forbindelse kan ett kredittkort for studenter være tingen. Ta sjansene med kredittkort tilpasset studenter.

Et kredittkort for student kan gjøre reisebudsjett mer oversiktlig og det vil bli enklere å planlegge turene. Et hotell vil alltid finnes tilgjengelig om man bestiller i god tid, noe som også gir deg lavere priser. Kredittkort har lang rentefrihet og betalingsutsettelse, selv om det beste er å betale tilbake før rentedagen er. Kreditten på kortet kan brukes om igjen på andre utflukter og steder å oppleve.

Det er som regel når man sitter langt ned i en tykk lærebok, at man skjønner det. Det kan handle om alt fra tverrfaglig samarbeide innenfor kommunesektoren, trippelintegralet mellom 0 og sinus, eller lover om planlegging og byggesaksbehandling kapittel 7 for Regional planstrategi.

Du får ikke tankene bort fra den annonsen du så dagen før. Alt annet som handler om A på eksamen har forsvunnet. Du bare må ha denne ferien.

Palmesus og late sandstrender uten plagsomme skrikerunger eller masete foreldre. Bare helt for deg selv. Kredittkort for studenter opptil 100.000 kroner i buffer en fullt mulig. Har man gått så langt som å nå profesjonsstudiet, vil man garantert også ha mulighet til å snike seg bort noen uker ekstra, der man står midt mellom studentlivet og karrieren innenfor forskning på etter eller annet obskurt tema.

Studenter har behov for kreditt

Det er ikke slik at studenter er en egen rase, men faktisk så er de litt mer uvanlige enn oss andre. De samles i store grupper eller lurer seg rundt i korridorer i et enormt bygg kalt universitet, eller de kommer ikke ut fra hybelen før klokken 16, og drar rett på studentbaren for å være sosiale.

Studentlivet er helt herlig for de fleste, der de får prøve seg på det å være selvstendige individer med alle muligheter foran seg. Av og til er det alle mulighetene som kan sette en stopper for moroa, men også det som definerer om man klarer å ta de rette valgene. Mange sliter med dette, mens andre kommer gjennom studenttilværelsen med gode minner.

Derfor skal man også passe på å få et kredittkort med gode betingelser. Vi regner med at du oppfyller vilkårene som kreves, slik som alder, inntekt og statsborgerskap. Betingelsene er egentlig ikke så viktige dersom man passer på å ha en sunn økonomi. Det får man ved å betale alle sine fordringer, spesielt kredittkortet. Det kan fort bli dyrt dersom man velger å la være å betale. Sørg heller for å ha en god dialog med kreditoren, slik at alt løser seg på en god måte.

Med kredittkortet kan du bestille de klærne du ønsker på nett, eller oppgradere til en ny bærbar maskin. Det kan hende du bruker mye elektronisk utstyr i studiet, og det vil du få god studentpris på. Men med kredittkortet vil du få enda bedre betingelser. Det være seg høyere avslag, tilbakebetaling, rentefritak og enda lenger utsettelse.

Velg et av våre kredittkort på denne nettsiden. Du vil garantert bli fornøyd.

Flere kredittkort for studenter uten inntekt

Det er absolutt ikke sikkert at DNB er nettbanken i ditt hjerte, og da vil ikke DNB/Hvit-kortet for studenter være aktuelt. Men det betyr ikke at sjansene ikke er til stede. Og elsker man fotball i tillegg, bør man vurdere Santander Manchester United kredittkort i stedet.

Med dette kortet får man gode betingelser uten så mye som ett ekstra gebyr. Renten er heller ikke avskrekkende, og er man dessuten flink, kan man nesten unngå renter overhodet. Men da må man betale ned den brukte kreditten før rentedato.

Men som student må man tenke på flere ting. Husk at man verken har en høy inntekt og heller ikke en sikker framtid. Med DNB sitt hvit-kort koster det ingenting for deg mellom 18 og 33 år. Kortet er fra Mastercard, ett kort som kan brukes de fleste steder i hele verden, også internett. Sammen med reiseforsikring og betaling uten PIN, er kortet helt ideelt for studenter som reiser på festivaler og oppdager nye deler av verden.

For det er ikke utgifter til drivstoff eller nye hvitevarer som studenter sliter mest med, men det å få med seg alle de spennende reisene og arrangementene som hele tiden er aktuelle.

Og for studenter som allerede har staket ut karrieren, vil ett kredittkort komme godt med uansett. Dessuten vil det være enkelt å håndtere når studenten likevel får en godt betalt jobb. Nå kan uteksaminering og fest stå til uten bekymring, vel vitende om at jobben bare venter på å bli besatt.

DNB student kredittkort et førstevalg

Skal man velge DNB hvit-kort for studenter uten inntekt, må man huske på noen ting. DNB er en av bankene som er raskest ute med å øke rentesatsene. Vanligvis gode renter, men likevel noe å tenke på. Spesielt gjelder dette boliglånsrenter. Da kan det kanskje være bedre med et kredittkort som har fordeler og rabatter en student kan like.

Ikano Visa er et slikt kredittkort med ramme på opptil 100.000 kroner og en årlig omkostning (ÅOP) på under 20%. Dessuten kan studenter ned til 18 år søke om et Ikano Visa. Da har man klarlagt studentlivet foran seg, med rabatter på alt mellom himmel og jord. Det er ting en student vanligvis ikke har god råd til, slik som optikk, flyreiser og sportsutstyr. Men også interiør og klær.

Som student kan det være smart å søke om en kredittramme på rundt 40-50.000 kroner. Dette kan nemlig finansiere hybelkostnadene eller en oppstart sammen med venner.

Venner er alltid viktig – med student kredittkort

Det er i studietiden man skal definere fremtiden sin. Og for mange gjelder det å finne venner som virkelig er venner. Som man kan snakke om alt med, og som man kan dele opplevelser for livet med. Noen slike stunder er når man sitter på tribunen og jubler med tusenvis av andre. Og ikke minst sammen med sine beste venner. Med Santander Manchester United kortet i lomma, har man garantert fått mye ut av reisen. Rabatt og forsikring på reise og opphold, supporterutstyr til nedsatt pris og ikke minst å være til stede når de røde djevlene slår sine argeste konkurrenter.

Velger man sistnevnte, vil man få en rente på litt over 24%, og det er uten gebyrer og andre avgifter. Fordelene kommer på løpende bånd, da man får rabatt på det meste som handler om verdens mest populære fotballklubb!

Som alle kredittkort vil man uansett ha en deilig buffer. Selv om reisen kun vil gå til favorittpuben for fotball og moro med venner, så kan man tross alt gjøre det man vil akkurat når man vil. Det er vel ikke anbefalt å finansiere disse sammenkomstene med kredittkort for studenter uten inntekt, men det fungerer tross alt.

Studenter med kredittkort er lykkeligere studenter

Med student kredittkortet fra DNB vil man kunne få bedre rente. Det er klart dette er viktig, men ikke like moro. Her vil man også kunne få gode fordeler, spesielt når det gjelder reise og forsikring. Dette må man tenke på som student, for å få de minnerike opplevelsene man ønsker seg. Da er det ikke nødvendigvis komfort og luksus som er viktigst, men reisemål og fest. Ikke sant?

Med student kredittkort vil man få en god og trygg innføring i privat økonomi. Det er ikke spesielt vanskelig, for å låne penger har en pris. Prisen kalles renter og gebyrer. De nevnte kredittkortene for studenter har nesten kun rente, og ingen gebyrer. Ser man på andre kredittkort og forbrukslån, er det ofte disse som gjør at mange mister kontrollen. For de kommer som regel i tillegg til den renten som er oppgitt. Den kalles nominell rente, og er bare en liten del av sannheten.

Sjekk effektiv rente på DNB hvit kort for studenter!

Studenter med sans for business

Mange studenter er allerede godt i gang med karrieren. Kanskje har de jobbet frivillig i studentorganisasjoner eller puben for den saks skyld. Er man allerede i gang med egen virksomhet, kan det hende man må ut å reise mer, dukke opp på møter her og der og investere i en spennende ide. Og da er det veldig greit å ha et DNB kredittkort for student, slik at møter og avtaler kan bestilles god stund i forveien.

Det handler om reiseregninger, utleggskjema, forsikringer og avbestilling. Alt er lagt til rette for den aktive studenten. Som kjent sitter studenter ofte på den aller siste teknologien og business-ideene. Hvorfor ikke la dem styre livene sine selv? Med DNB hvit-kort har de fått en av de beste startene de kan ønske seg.

Det er ikke lenger nødvendigvis bare en drøm. For nå kan reiser til Sagrada Familia i Barcelona, Taj Mahal i India eller Cinqe Terre i Italia realiseres uten problem. Eller å leve miljøvennlig med bookashi resirkulering, solcellepaneler på taket og el-sykkel til og fra universitetet.

Det er heller ikke kun en våt drøm å starte firma sammen med sine beste medstudenter, med hele verden for sine føtter. For selv om utviklingen i 2021 går fortere enn noen gang, er det likevel en del ting som blir som de alltid har vært. Nemlig ønsket om å utforske og overvinne. Med et nytt kredittkort kan også studenter leve ut drømmene mellom bokbind og kompliserte algoritmer.

Man trenger ikke bekymre seg for lite studielån eller om man får gjort om lånet til stipend etter eksamen lenger. DNB har ordnet et kredittkort som passer utmerket. Men det er også mange andre aktører som er interessert i å gi deg gode tilbud.

Sjekk din kredittverdighet med en enkel søknadsprosess!