Nytt Kredittkort


Alder

Inntekt

Type kortVisa


Mastercard

  Viser kun utvalgte aktører på markedet. KOMMERSIELT INNHOLD
Lån op til 100.000 hos Flexi Visa

Flexi Visa

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
24.6%
Eff.rente 24,6 %, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4 349. Totalt kr 39 349.
Lån op til 100.000 hos Santander Red

Santander Red

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
14.89%
Eff.rente 17,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 323. Totalt kr 16 323.
Lån op til 100.000 hos Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
50 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

50000 kr.
0 kr.
23.40%
eff.rente 23,4 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.780. Totalt 16.780
Lån op til 100.000 hos Instapay Mastercard

Instapay Mastercard

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
0 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

250000 kr.
0 kr.
18.13%
Låneeksempel: nom. rente 14,9 %, eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr
Lån op til hos Re:member Gold

Re:member Gold

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

150.000 kr.
45 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

120000 kr.
0 kr.
22,42%
Renteeksempel: Eff. rente 22,42 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 332 kr. Totalt 16 332 kr.
Lån op til hos Re:member Black

Re:member Black

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

150.000 kr.
45 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

120000 kr.
0 kr.
29,06%
Renteeksempel: Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.
Lån op til hos 365 Direkte

365 Direkte

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

 kr.
45 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

100000 kr.
 kr.
25.53%
Example: Gjeldende låneeksempel på kampanjen er: Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929
Lån op til hos Motty

Motty

Maks Kreditt
Betalingsutsettelse
Aldersgrense

100.000 kr.
30 dager
18 år

Krav til inntekt
Arsgebyr
Effektiv rente

200000 kr.
 kr.
14.9%
Nom. rente 14.9%, eff. rente 17.91% 50 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 607 kr, totalt 54 607 kr.


Kredittkort uten kredittsjekk

Grunnene til at folk skaffer seg kredittkort i dag er mange. De siste meldingene går faktisk på at man ønsker å være bedre enn naboen. Kredittkort uten kredittsjekk kan klart gjøre deg bedre enn naboen, men det kan også bli din bane. Ikke ta opp kredittkort uten grunn, og hvert fall ikke for slike grunner. Man skal nemlig ha gjennomgått økonomien sin grundig, dersom ikke kreditoren velger å gjøre det for deg.

Det er faktisk slik at ikke alle kredittsjekker er like nøyaktige. Men stemmer ikke opplysningene man oppgir i søknaden overens med fakta, ja da kan man se langt etter papirer å underskrive. Selv digitale dokumenter kan bli problematisk da. For kredittsjekken vil alltid gå gjennom systemet uansett. Det er nemlig en poengscore som kreditoren går ut i fra, og et kriterium kan ødelegge alt.

Vil du ha et kredittkort på feil premisser, er det nok av kjeltringer som er villig til å låne deg penger. De har nemlig lånt pengene selv, og det er derfor du som låntaker må betale en skyhøy rente for å dekke både din og långiverens kostnader. Det er spesielt dumt, dersom du vet at du kommer til å få dårlig råd.

Kredittkort uten kredittsjekk

Denne artikkelen er ikke ment for dem som ikke kan ta kostnaden ved kredittkort, men for dem som har vært uheldig. Det er nemlig mange grunner til at man for eksempel må flytte flere ganger på kort tid, eller har fått hull på CV-en fordi de var mellom to arbeid. Det fins mange av disse som likevel har god økonomi og som kan få kredittkort uten såkalt kredittsjekk. Det vil si, den får veldig mye mindre betydning om du kan dokumentere for disse tingene.

I Norge finnes det utrolig mange muligheter for dem som vil ha kredittkort.

Hva menes med kredittkort uten kredittsjekk

Vel, det mange tenker på er at man ved å bruke en såkalt sammenligningstjeneste kan sende inn en søknad i prinsippet. Tjenesten hjelper med å finne kredittkort som kan passe for forbrukeren, men har også selvfølgelig en egen interesse i å formidle kredittkort. Man må selv vurdere om det er lurt eller ikke.

En formidler går sammen i et partnerskap med mange tilbydere av lån. Tenk noen minutter på hvorfor de gjør det. Det er en vinn-vinn-vinn situasjon der alle parter får det de er ute etter. Formidleren får en liten andel, tilbyderen får en ny kunde, og kunden får et kredittkort som den enten kan bruke på noe helt konkret eller ha som buffer ved uforutsette hendelser.

Andre refererer til at man kan få kredittkort uten kredittsjekk fordi det går så fort. Dermed kan man se for seg at kreditoren kanskje ikke var så nøye med detaljene. Men igjen, hvorfor skaffe seg kreditt om man ikke har råd?

Det er så enkelt at dersom man har en inkassosak eller lignende, så vil det dukke opp på kredittsjekken. Faller man i denne kategorien skal man likevel vite at det ikke er verdens undergang. Så snart oppgjøret er betalt, vil betalingsanmerkningen bli fjernet fra registeret. Om det er slik at kreditorer går etter dem med tidligere anmerkninger vites ikke, men det kan man ikke se bort fra. Markedet i dag er svært marginalt og det er mange som vil ha en del av kaka. Derfor må man ikke bli det lette bytte som går i fella. Man kan heller klare seg uten penger en stund. Det er den beste måten å begynne å skjerpe seg på.

Bra med kredittkort

Det er fordi du vil ikke dø av å ikke ha penger til mat. Det fins alltid noen frossenvarer i fryseren, noen kroner man kan få av mor, spise gratis på jobb eller be seg bort i middagsselskap eller til og med er det blitt veldig populært å ”dumpster dive”. Dette er et fenomen som har oppstått i forbrukersamfunnet, der butikkene kaster helt fin mat fordi det står på pakken at datoen er utgått.

Det som vanligvis er dumt med kredittkort, er at de har så lav grense. Men disse kredittkortene man kan finne hos oss har opptil 100.000 kroner i kreditt, noe som gjør at man kan få mye mer nytte ut av det. Det skal sies at det fins fordeler og ulemper med dette, og det kan være:

Fordeler

 • En stor kreditt som man kan bruke til hva man vil
 • Har råd til større utbedringer på huset
 • Slipper å ta opp mange smålån
 • Kan fungere som en bufferkonto mens man betaler ned annen gjeld

Men det fins selvfølgelig noen ulemper man skal passe seg for:

Ulemper

 • Stor gjeldspost
 • Lett å bruke ufornuftig
 • Vanskelig å betale ned og slippe renter

Det er lett å veie for og mot når det gjelder kredittkort uten kredittsjekk. Det man også må huske på er at kredittkortet faktisk vil frigjøre midler til at du kan få en romsligere økonomi. Og er det noe folk etterspør er det bedre råd. Grunnen til at man får en romsligere økonomi er fordi man får en stor kreditt som man skal betale ned i rater. Dessuten er det en kreditt uten noe spesiell nedbetalingstid. Avdragene følger størrelsen på belånt kreditt.

Så det er klart et kredittkort kan gjøre det enklere i hverdagen. Men om du får det uten kredittsjekk, det er en annen sak. Sjekk ut hvilke muligheter du har dersom du ønsker et hurtig kredittkort uten kredittsjekk.

Kontroll av økonomien

Kredittkort uten kredittsjekk

Kredittsjekk er test av økonomien soliditet, som kan foretas både av enkeltpersoner, men også av bedrifter. Det er kun lov å utføre denne kontrollen dersom man har søkt om kreditt, og det skal godkjennes gjennom en konsesjon fra Datatilsynet. Opplysningene som søkes etter er inntekt, skattemelding, betalingsanmerkninger og eventuelt næring. Alle kredittsjekker skal inneholde et gjenpartsbrev som fortelle hva som har blitt søkt etter.

Man skal huske på at det ikke er kreditoren selv som utfører kredittsjekken, men et selskap som har god peiling på økonomi og statistikk. De setter opp tabeller og diagrammer som fort viser hvor sunn økonomien din er. Ut fra en analyse vil man få en score. Denne bedrer man ved å for eksempel betale inkassokrav.

Søker man etter kredittkort hos flere tilbydere eller gjennom en formidler av kredittkort, vil man i følge nettavisen.no kunne få bedre rentetilbud, betalingsutsettelse og bedre rabattavtaler.

Med dette i tankene vet vi nå at kredittkort uten kredittsjekk er en myte. Det betyr dessverre ikke at folk som har store økonomiske problemer faktisk får lån. Til og med etter at de har fått betalt ned gjelden via bedre lånetilbud, blir kredittkortet stående åpent for kunden til å bruke på nytt. Har denne kunden problemer med å håndtere økonomien, burde det være kreditoren og ikke kunden som måtte svi.

Norske myndigheter burde ha større interesse av å hindre slike tilfeller, fordi mye av pengene går rett ut av landet, til kreditorer, formidlere, partnere og andre aktører som på en eller annen måte tjener penger på norske kredittkunder. Sjekk alltid derfor om kredittkortet kommer med forsikring.

Moralen er at kredittkort uten kredittsjekk i dag ikke fins. Men det fins mange muligheter selv for dem som sliter ganske kraftig med den daglige økonomien. Sørg for god kontroll, lag budsjett og betal ned så mye du kan på kredittkortet hver måned, slik at rentene blir lavest mulig.